Udgivet fre d. 1. mar 2019, kl. 00:00

Sogneeftermiddag

tirsdag den 26. martskl.14

i Sognets Hus, Klitgårdsvej 34, Tylstrup 

Leif Fabricius:

En sund sjæl i et sølle skrog.

nsund sjæl i et sølle skrog

Vi kender alle ordene om den sunde sjæl i det sunde legeme. Og det er selvfølgelig idealet, men vi kommer ikke uden om, at kroppen med alderen pålægger os visse begrænsninger, og hvad gør man så?

Ja, man kan sætte sig ned og fortvivle, men det er en dårlig ide. Det skaber bare bitterhed. Det behøver ikke at være kedeligt at blive ældre.

Et positivt livssyn og humoristisk sans er en rigtig god modgift, når tidens tand gnaver løs, og det er den modgift Fabricius forsøger at sprøjte ind i sine sagesløse tilhørere. Det er vitaminer for sjælen. En frisk indsprøjtning i den 3. alder.

 

Leif  Fabricius er født og opvokset i Vestjylland. Uddannet lærer på Esbjerg Seminarium. På seminariet opdyrkede han en interesse for revy og ikke mindst tekstskrivning. En interesse, der med årene greb om sig, og førte til, at han i 1991 søgte orlov fra folkeskolen. Han har skrevet tekster til forskellige revyer og ikke mindst til en gammel seminariekammerat – Finn Nørbygaard – og var bl.a. tekstmanden bag hans i sin tid så populære figur Karl Ejnar fra Borris. I otte år var han medvirkende i og kunstnerisk leder af EsbjergRevyen, og i 2001 blev han kåret som årets revyforfatter.

De senere år har han så slået sig på foredragsvirksomheden, et område der tilgodeser både skolelæreren og entertaineren!

 

 

Gratis kaffebord

 

Menighedsrådet.

Kategorier Aktiviteter i Ajstrup Sogn.